Sushi, sushi, sushi värd namnet! Bakfickan, fiskrestaurang i Visby har sushiweekend. Att ägna en hel kväll åt att äta små delikata maträtter är underbart. Först en misosoppa med nudlar som var mild och god, till den lite svamp. Sashimi, sushi och sen en guavaglass på en gurksallad och jag skämtar inte att detta var det godaste jag ätit på år! Några små frästa svampar som bara smakar maximalt av svamp. Pilgrimsmussla len len, sushiris som var lagom kokt. En liten sallad som lyfte och fin fin fisk. Tutti var great! Som avskedssmakbit fick man en vit tryffel med chili. Lycklig hela natten.
lördag 17 januari 2009
Sushi, sushi, sushi värd namnet! Bakfickan, fiskrestaurang i Visby har sushiweekend. Att ägna en hel kväll åt att äta små delikata maträtter är underbart. Först en misosoppa med nudlar som var mild och god, till den lite svamp. Sashimi, sushi och sen en guavaglass på en gurksallad och jag skämtar inte att detta var det godaste jag ätit på år! Några små frästa svampar som bara smakar maximalt av svamp. Pilgrimsmussla len len, sushiris som var lagom kokt. En liten sallad som lyfte och fin fin fisk. Tutti var great! Som avskedssmakbit fick man en vit tryffel med chili. Lycklig hela natten.
Prenumerera på:
Kommentarer till inlägget (Atom)
Inga kommentarer:
Skicka en kommentar